Ana səhifə Seçilmişlərə əlavə et Bizə yazın

Fotoqalereya

25 Dekabr 2009 - ¹50

BDU-da təlim kursunun müdavimlərinə sertifikatlar təqdim olundu

Dekabrın 22-də Bakı Dövlət Universitetində BDU və Rusiya Elmlər Akademiyasının Rentgenstruktur Analiz Mərkəzi  arasında təsdiqlənmiş layihə çərçivəsində təşkil olunmuş təlim kursunun müdavimlərinə sertifikatların təqdim olunma mərasimi keçirildi.

Tədbiri giriş sözü ilə BDU-nun rektoru Abel Məhərrəmov açaraq bildirdi ki, bu layihə Azərbaycanda kristal qrafiya elminin inkişafı üçün tarixi bir layihədir.  Layihə çərçivəsində BDU-da milli gənc kadrların hazırlanması əsas məqsəd  kimi qarşıya qoyulmuşdu.Kimya fakültəsində rentgenstruktur analiz laboratoriyası yaradılmış və Rusiyadan da bura tanınmış mütəxəssislər cəlb olunmuşdur.Nəticədə elmin bu sahəsində böyük  uğur əldə edən 12 nəfər gənc BDU-da RSA tədqiqatları  apara bilir.

Tədbirdə iştirak edən təhsil naziri Misir Mərdanov BDU ilə Rusiya Elmlər Akademiyasının Rengenstruktur Analiz Mərkəzi arasında təsdiqlənmiş layihəni xüsusi qiymətləndirdi və bu gün BDU -da yaradılmış "Rentgenstruktur analiz" laboratoriyasında olduğunu tədbir iştirakçılarının nəzərinə çatdırdı. Elm sahəsində bu cür uğurlar qazanılmasının ölkə başçısının diqqət və qayğısı nəticəsində mümkün olduğunu   deyən təhsil naziri Misir Mərdanov elmi  əməkdaşlığa görə Rusiya Elmlər Akademiyasının  mütəxəssislərinə öz  təşəkkürünü bildirdi.

Sonda təhsil naziri Misir Mərdanov və AMEA-nın vitse-prezidenti, akademik  Akif Əlizadə tərəfindən təlim kursunun 12 müdaviminə sertifikatlar təqdim olundu.

Nömrənin müdəricatına dön

HEYDƏR ƏLİYEV

İLHAM ƏLİYEV

MEHRİBAN ƏLİYEVA

HEYDƏR ƏLİYEV
FONDU

AZƏRBAYCAN RESPUBLİKASI TƏHSİL NAZİRLİYİ

25 Dekabr 2009 - ¹50
Dünya azərbaycanlılarına

Azərbaycan Respublikasının idman mütəxəssislərinə fəxri adların verilməsi haqqında  Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı

İl ərzində çoxlu sayda təhsil işçisi dövlət təltiflərinə və fərdi təqaüdlərə layiq görülüb

ADU-da elmi-praktik konfrans

Azərbaycanlı müəllimlər Kent Universitetində təcrübə keçiblər

Azərbaycan təhsili: yaxın keçmişə, bu günə və gələcəyə bir baxış

BDU-da təlim kursunun müdavimlərinə sertifikatlar təqdim olundu

Təhsil naziri "açıq dərs"də iştirak etdi

Bir müəllimin ərizəsini 7 dəfə oxusaq da...

Kredit sistemini ilk tətbiq edən ali məktəb

Məktəbdə İKT-nin tətbiqi  xeyli genişlənib

"Biliklər cəmiyyəti"ndə təhsil paradiqması

Dünya universiteti: Avstraliya Milli  Universiteti

2007 - 2015-ci illərdə Azərbaycan gənclərinin xarici ölkələrdə təhsil üzrə
DÖVLƏT PROQRAMI

Azərbaycan Respublikasında texniki peşə təhsilinin inkişafı üzrə
DÖVLƏT PROQRAMI

Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi
KURİKULUM PORTALI

Azərbaycan Respublikası
TƏHSİL PORTALI

Copyright 2010 ©  All Rights Reserved.
Created and supported by
Mehman Shafagatov