15 Fevral 2013 - №6

Sumqayıt Dövlət Universiteti ilə ABŞ universiteti arasında təcrübə mübadiləsinə başlanılıb

Belə ki, Sumqayıt Dövlət Universitetinin rektoru, professor Nadir Qəhrəmanovun təşəbbüsü ilə ABŞ-ın Yuta ştatının Yuta Valli Universitetinin tədris işləri üzrə prorektoru, professor Loretta Palmer SDU-nun professor-müəllim heyətinə mühazirə və seminarlar keçmək üçün dəvət edilib.   Təcrübə mübadiləsi ABŞ Dövlət Departamentinin "Fulbrayt" proqramı çərçivəsində reallaşdırılır. İki həftə ərzində davam edəcək təlim proqramında "Təhsilin qiymətləndirilməsi" mövzusunda silsilə xarakterli 6 mühazirə və seminar təşkil ediləcək.

Təlimlərin ilk günündəki çıxışı zamanı professor L.Palmer bildirib ki, mühazirə və seminarların məqsədi yeni təcrübələrin tətbiqinə yardım etmək, qarşılıqlı olaraq təcrübə mübadiləsini genişləndirməkdir.

Şakir CƏFƏROV

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL