31 May 2013 - №20

Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetində "Azərbaycan-2020: gələcəyə baxış" İnkişaf Konsepsiyası müzakirə edilmişdir

Azərbaycan Dövlət İqtisad Universiteti (ADİU) beynəlxalq iqtisadi münasibətlər kafedrasının tələbə elmi dərnəyi "Azərbaycan-2020: gələcəyə baxış" İnkişaf Konsepsiyasının müzakirəsinin təşkil edildiyi silsilə tədbirlər çərçivəsində "dəyirmi masa" keçirmişdir.

ADİU-dan AzərTAc-a bildirmişlər ki, tədbirin mövzusu "Azərbaycan-2020: gələcəyə baxış" İnkişaf Konsepsiyası kontekstində beynəlxalq maliyyə qurumları ilə əməkdaşlığın əsas prioritetləri kimi müəyyənləşdirilmişdir.

Tədbirdə doktorant Rəşad Həsənovun "Azərbaycan-2020: beynəlxalq maliyyə qurumları ilə əməkdaşlığın mövcud durumu və əsas prioritetləri" mövzusunda məruzə ilə çıxış etmişdir.

Digər çıxış edənlər də belə tədbirlərin vacibliyini bir daha vurğulamışlar.

Sonra tələbə və magistrantların işt

irakı ilə geniş müzakirələr aparılmış, növbəti tədbirin mövzusu müəyyənləşdirilmişdir.

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL