21 İyun 2013 - №23

Tələbələrin illik hesabat konserti

Rəşid Behbudov adına  Azərbaycan Dövlət Mahnı Teatrında Azərbaycan Dövlət  Mədəniyyət və İncəsənət Universitetinin aktyor sənəti fakültəsinin xoreoqrafiya sənəti və səhnə plastikası kafedrasının illik hesabat konserti keçirilmişdir. Konsertə bədii rəhbər və quruluşçu rejissor, xoreoqrafiya sənəti  və səhnə plastikası kafedrasının müdiri, sənətşünaslıq üzrə fəlsəfə doktoru  Ofelya Zeynalova və onun tələbələri  quruluş vermişlər. Rəqsləri tələbələr və  "Qız qalası" uşaq rəqs ansamblı ifa etmişdir. Proqramda "Qazağı", "Yallı", "Azərbaycan" süitası, "Vals", "Yağış", "Şalaxo", "Qaraçı"  "Qaradəniz" və digər rəqslər, "Yuxu"  və "Dəniz" xoreoqrafik kompozisiyaları  təqdim olunmuşdur.

Rəngarəng konsert proqramı tamaşaçılar tərəfindən maraqla qarşılanmışdır.

Sifai SƏFƏROVA

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL