25 İyun 2013 - №24

Azərbaycan İngilis Dili Müəllimləri Assosiasiyasının X konfransı

Bu günlərdə Xəzər Universitetində Azərbaycan İngilis dili Müəllimləri Assosiasiyasının (AzETA)-nın X konfransı keçirilmişdir. Konfransa  Azərbaycanın bütün  bölgələrindən, Xəzər Universiteti və  "Dünya məktəbi"ndən  200 nəfərə yaxın ingilis və Azərbaycan dili müəllimləri, eyni zamanda  Türkiyə, Böyük Britaniya, Qətər və digər ölkələrdən təlimçilər qatılmışdılar. Konfransı AzETA-nın prezidenti Rəqsanə Məmmədova açmış və  10 ildə təşkilatın gördüyü işlərdən bəhs etmişdir.

Sonda  konfransın əhəmiyyətindən, təhsilin qloballaşması problemlərindən söz açan çıxışçılar AzETA tərəfindən görülən işləri yüksək dəyərləndirmişlər.

S.SƏFƏROVA

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL