20 Sentyabr 2013 - №36

Azərbaycanda təhsilin inkişafı (2003-2013)

Böyütmək üçün şəkili seçin* Hazırda biz neft gəlirlərini insan kapitalına çeviririk və əsas gələcək məqsədlərimizdən biri təhsildir. Təhsil istənilən ölkənin hər hansı uğurlu inkişafının ən vacib amilidir. Təhsil sahəsinə sərmayələr, universitetlərimiz ilə dünyanın aparıcı universitetləri arasında əlaqələr iqtisadi gələcəyimizi çox ciddi intellektual potensiala əsaslanaraq planlaşdırmağa imkan yaradır.

* İndi, demək olar ki, Azərbaycanın hər bir bölgəsində məktəblər tikilir və bu proses sürətlə davam edir. Əminəm ki, bu istiqamətdə atılacaq bütün addımlar bir məqsədə xidmət edəcəkdir: Azərbaycan dövləti daha da güclənməli, öz potensialını bütün sahələrdə, iqtisadiyyatda, siyasətdə, elmdə, mədəniyyətdə, təhsildə daha da inkişaf etdirməlidir.

İlham ƏLİYEV

M.V.Lomonosov adına Moskva Dövlət Universitetinin Bakı filialının yeni tədris kompleksinin açılışı

Böyütmək üçün şəkili seçinBöyütmək üçün şəkili seçin

Bakı şəhəri 18 nömrəli məktəbin yenidənqurmadan sonra açılışı