20 Sentyabr 2013 - №36

I kurs tələbələri və valideynlərlə görüş

Azərbaycan Müəllimlər İnstitutunun Qazax filialında Bilik Günü münasibəti ilə I kurs tələbələri və valideynlərlə görüş keçirilmişdir. Filialın direktoru, dosent Afaq Qasımova çıxış edərək ilk öncə valideynləri və tələbələri təbrik etmişdir. AMİ-nin Qazax filialında yaradılmış şərait yüksək qiymətləndirilmişdir. Sonra filialın TGT sədri Pərviz Bayramov tələbə adı qazanmış gənclərə uğurlar arzulamışdır. Tələbələrdən Mustafa Mustafayev, Ramilə Dəllərova, Zəmin Vəliyeva, Savad Bənnəyeva, Aysel Dərziyeva çıxış edərək sevinclərini tədbir iştirakçıları ilə bölüşmüş, yüksək diqqət və qayğıya görə minnətdarlıqlarını ifadə etmişlər. Sonda tədbir musiqili proqramla başa çatmışdır.

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL