4 Oktyabr 2013 - №38

Məzunlara BDU və Vürsburq Universitetinin diplomları təqdim edilib

Böyütmək üçün şəkili seçinSentyabrın 26-da Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Almaniyanın Vürsburq Universitetinin prorektoru, professor Exard Paxenin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti ilə görüşüb. Görüşdə BDU ilə Vürsburq Universiteti arasında Avropa Hüququ Magistr Proqramının hazırkı vəziyyəti və inkişaf perspektivləri müzakirə olunub. Avropa Hüququ Magistr Proqramının ilk 6 məzununa ikili diplom (BDU və Vürsburq Universitetinin diplomları) təqdim edilib.

Qeyd etmək lazımdır ki, 2011-ci ilin sentyabrından etibarən Bakı Dövlət Universitetində "Avropa hüququ" ixtisası üzrə magistratura proqramı fəaliyyət göstərir. Hazırda tədris ingilis və alman dillərində aparılır. Almaniya tərəfi bu proqramda iştirak edən tələbələrimiz üçün intensiv alman dili kursları və Almaniyada təcrübə təşkil edir, alman professorları BDU-da mühazirə oxuyurlar.

Layihənin reallaşdırılması üçün maliyyə dəstəyi Almaniyanın DAAD təşkilatı tərəfindən göstərilir.

BDU-nun Mətbuat və informasiya şöbəsi

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL