18 Ay 2013 - №40

Kiyev Milli Linqvistika Universitetində Azərbaycan dili kursları fəaliyyətə başlayıb

Kiyev Milli Linqvistika Universitetinin Heydər Əliyev adına Azərbaycan dili və mədəniyyəti mərkəzində Azərbaycan dili kursları fəaliyyətə başlamışdır.

Bakı Slavyan Universitetindən AzərTAc-a bildirmişlər ki, növbəti tədris ilində başlanmış kurslar mərkəzin rəhbəri, professor Rafiq Novruzov tərəfindən aparılır. Ərizə ilə müraciət edən 19 Ukrayna vətəndaşı Azərbaycan dilinə maraq göstərərək, kurslar vasitəsilə qədim mədəniyyətə, zəngin tarixə, cazibədar ənənələrə malik olan xalqı yaxından tanımaq, mədəniyyətini öyrənmək istəyini bildirmişdir. Dinləyicilər tələbə və müxtəlif peşə sahibləridir. İki qrupdan ibarət kurslarda dərslər həftədə iki dəfə keçirilir.

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL