18 Ay 2013 - №40

İctimai təşəbbüslərin dəstəklənməsi üzrə yeni layihə-müsabiqəyə start verilib

Təhsil Nazirliyi ictimai təşəbbüslərin dəstəklənməsi üzrə yeni layihə-müsabiqəyə başlayır.

Təhsil Nazirliyi vətəndaş cəmiyyəti institutları və ayrı-ayrı tədqiqatçılar ilə təhsil sahəsində mövcud olan problemlərin araşdırılması və həll edilməsi yönündə sıx əməkdaşlığın qurulmasını əsas prioritet istiqamətlərindən biri hesab etdiyindən müvafiq layihələrin həyata keçirilməsinə xüsusi əhəmiyyət verir.

Azərbaycan Respublikası təhsil nazirinin 11 oktyabr 2013-cü il tarixli, 842 nömrəli əmrinə əsasən təşkil olunacaq "İctimai təşəbbüslərin dəstəklənməsi üzrə layihə-müsabiqəsi"ndə iştirak üçün layihələrin qəbulu elan edilmişdir.

Müsabiqədə  iştirak  etmək  istəyənlər noyabrın  20-dək  müvafiq  təkliflərini ənənəvi və ya elektron poçt ([email protected]) vasitəsilə təqdim edə bilərlər.

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL