1 Noyabr 2013 - №42

Naxçıvan Özəl Universitetinin bir qrup tələbəsi ekskursiyada olub

Naxçıvan Özəl Universitetinin tələbələrinin vaxtaşırı olaraq tarixi abidələrə, muzeylərə ekskursiyaları təşkil edilir, onların əlavə biliklərə yiyələnməsində müəllimlər səy və bacarıqlarını əsirgəmir. Həmin qəbildən olan tədbirlərin davamı olaraq  bu günlərdə universitetin xarici dil (hazırlıq) ixtisasının I kurs tələbələri ekskursiya məqsədi ilə Culfa rayonunun Xanəgah kəndində yerləşən Fəzlullah Nəiminin məzarüstü abidəsini ziyarət  ediblər. Ekskursiya ərzində tələbələr ingilis dilində danışıblar, universitetin xarici dil müəllimi Könül Babayeva gənclərə Nəiminin həyat və yaradıcılığı ilə bağlı ətraflı məlumat verib.

Sonda tələbələr xarici dildə slayd nümayiş etdiriblər. Məlumat üçün qeyd edək ki, bu cür ekskursiyalar qədim diyarımızın digər guşələrində də təşkil ediləcəkdir.

Nuray ƏSGƏROVA,
Naxçıvan Özəl Universitetinin Mətbuat xidmətinin rəhbəri