22 Noyabr 2013 - №45

Gəncədə "Xəmsə" milli intellektual bilik yarışması keçirilib

Gəncə Dövlət Universitetində "Xəmsə" milli intellektual bilik yarışması keçirilmişdir. 13 komandanın iştirak etdiyi yarışmada 50 nəfərədək tələbə özünün bilik və dünyagörüşünü nümayiş etdirmişdir.

Universitetin magistratura şöbəsinin dekanı Emin Yaqubov AzərTAc-a demişdir ki, yüksək intellektə və analitik qabiliyyətə malik gənclərin üzə çıxarılması məqsədi daşıyan yarış üçün suallar hazırlanarkən əsas diqqət məntiqi təfəkkürün inkişafına yönəldilmişdir. Əldə edilmiş nəticələrə əsasən demək olar ki, müasir gənclər öyrənməyə, bilik səviyyələrini artırmağa çox meyillidirlər.

Yarışda ilk üç yeri tutan komandalara fəxri diplomlar və mükafatlar təqdim olunmuşdur.

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL