6 Dekabr 2013 - №47

Türkiyədə təhsil alan azərbaycanlı tələbələrin problemləri müzakirə olunub

Türkiyənin Balıkəsir vilayətində təhsil alan tələbələr və vilayət rəhbərləri ilə keçirilmiş görüşlərdə iki qardaş ölkə arasında təhsil sahəsində əməkdaşlığın yüksək səviyyəsindən məmnunluq ifadə edilmiş və tələbələrin problemləri müzakirə olunmuşdur.

AzərTAc xəbər verir ki, Azərbaycanın Türkiyədəki səfirliyinin təhsil müşaviri Nəcibə Nəsibovanın Balıkəsir valisi Əhməd Turan ilə və bələdiyyə sədri İsmayıl Ok ilə keçirdiyi görüşlərdə buradakı universitetdə təhsil alan azərbaycanlı tələbələrin vilayətin ictimai və mədəni həyatında iştirakı problemləri müzakirə edilmişdir.

N.Nəsibova dövlətimizin xarici ölkələrdə, o cümlədən qardaş Türkiyədə təhsil alan gənclərimizə göstərdiyi diqqət və qayğıdan da bəhs etmiş, diplomatik nümayəndəliyimizin daim onların problemləri ilə maraqlandığını vurğulamışdır.

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL