31 Yanvar 2014 - №04

Tələbələrarası bilik olimpiadasının II mərhələsi keçirilib

Naxçıvan Dövlət Universitetində universitetin Tələbə gənclər təşkilatı tərəfindən Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Gənclər Fondunun maliyyə, Azərbaycan Tələbə Gənclər Təşkilatları İttifaqının təşkilati dəstəyi ilə "Mən Azərbaycanı tanıyıram" - tələbələrarası bilik olimpiadasının II mərhələsi keçirilib. Bilik olimpiadası Naxçıvan Muxtar Respublikasında təhsil alan, fəaliyyət göstərən tələbə-gənclərin potensialını üzə çıxarmaq, Azərbaycan haqqında biliklərini daha da artırmaq, daxili inteqrasiyanı gücləndirmək, sağlam rəqabəti formalaşdırmaq, tələbə gəncliyi bir araya toplamaq, yüksək bilik və bacarığa malik olan gəncləri qiymətləndirmək, digər gənclərdə də stimul yaratmaq, asudə vaxtlarını səmərəli keçirmək məqsədi daşıyır. Xatırladaq ki, 350-yə yaxın tələbənin iştirak etdiyi I mərhələdə 90 nəfər yüksək nəticə göstərərək II mərhələyə vəsiqə qazanıb. II mərhələdə tələbələrə 50 sual təqdim olunub.

Sonda ən yüksək nəticə göstərən 10 nəfər tələbə Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Gənclər Fondunun və Naxçıvan Dövlət Universitetinin qiymətli hədiyyələri ilə təltif ediləcək.

Mehriban SULTAN,
NDU-nun Mətbuat şöbəsinin müdir