11 Aprel 2014 - №13

Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi və M.V.Lomonosov adına Moskva Dövlət Universitetinin Bakı filialı 11-18 may 2014-cü il tarixlərində Moskva şəhərində keçiriləcək kimya fənni üzrə 48-ci Beynəlxalq Mendeleyev Olimpiadasında iştirak edəcək komandanın müəyyənləşdirilməsi məqsədilə orta ümumtəhsil məktəblərinin IX, X və XI sinif şagirdlərinin seçim mərhələsini  elan edir

SEÇİM MƏRHƏLƏSİNDƏ QEYDİYYAT QAYDALARI

Saytda yerləşdirilmiş "Qeydiyyat forması"nı kompüterinizdə saxlayaraq (Save as) çap edin, tam doldurun və imzalayın. Sizinlə əlaqə formasına DİQQƏT  yetirin.

Qeydiyyat forması təşkilat komitəsinə aşağıda göstərilən qaydalardan biri ilə çatdırıla bilər:

A) Elektron poçt vasitəsilə (scan olunmuş formada):

B) Təşkilat komitəsinin aşağıda göstərilən ünvanına şəxsən təqdim etməklə:

AZ 1143, Bakı şəhəri, B.Vahabzadə küç. 14 (Elmlər Akademiyası metro stansiyasının yaxınlığında).

M.V.Lomonosov adına Moskva Dövlət Universitetinin Bakı filialı.

İş günləri saat 09:00-dan 18:00-dək.

Son qeydiyyat tarixi: 11 aprel 2014-cü il.

Tel.: (012) 598-93-20

Seçim turu yazılı formada Azərbaycan və rus dillərində aparılacaq və 12 aprel 2014-cü il saat 10:00-da M.V.Lomonosov adına Moskva Dövlət Universitetinin Bakı filialının yuxarıda göstərilən ünvanında keçiriləcəkdir.

Səhifənin başına qalx "Elanlar" bölməsinə get Nömrənin müdəricatına dön Səhifənin başına qalx

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL