1 Avqust 2014 - №29

Azərbaycan Dillər Universitetində yay semestri təşkil olunub

Azərbaycan Dillər Universitetində (ADU) tələbələr üçün 2013-2014-cü tədris ilinin yay semestri təşkil olunub.

Azərbaycan Dillər Universitetinin ictimaiyyətlə əlaqələr departamentindən AzərTAc-a bildiriblər ki, yay semestri 5 tədris həftəsindən və 1 həftə imtahan sessiyasından ibarət olmaqla bu il iyulun 14-dən başlanıb və avqustun 25-də başa çatacaq.   Yay semestrində dərslər, ümumilikdə, 32 fənn üzrə aparılır. Fənləri tədris etmək üçün universitetin 24 nəfər peşəkar müəllimi cəlb olunub.  Yay semestrində universitetin regionşünaslıq və beynəlxalq münasibətlər fakültəsi üzrə 74, pedaqoji fakültə üzrə 58, filologiya və jurnalistika fakültəsi üzrə 148, tərcümə fakültəsi üzrə isə 14 nəfər tələbə qeydiyyatdan keçərək təhsil alır.

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL