12 Sentyabr 2014 - №35

Xəzər Universitetinin nümayəndələri təqdimatda iştirak ediblər

İspaniyanın Valensiya Politexnik Universitetində ölkələrin təqdimatı keçirilib.

Tədbirdə Azərbaycanın Xəzər Universitetinin nümayəndələri də iştirak ediblər.

Xəzər Universitetindən AzərTAc-a bildiriblər ki, təqdimatda "Erasmus Mundus" tələbə mübadiləsi ilə orada təhsil alan Xəzər Universitetinin 3-cü kurs tələbəsi Rizvan Saatov (kompüter mühəndisliyi) və bu ali təhsil ocağının İnternet İnstitutunun direktoru Rəşad Əliyev (PhD, kompüter elmləri) də iştirak ediblər.

Onlar iştirakçılara Azərbaycanın milli bayramları, mətbəxi və digər sahələri barədə geniş məlumat veriblər. Eyni zamanda, Xəzər Universitetinin fəaliyyətindən, beynəlxalq əlaqələrindən bəhs ediblər.  Təqdimatın sonunda keçirilən müsabiqədə Azərbaycana maraq daha da artıb, müxtəlif hədiyyələr verilib və milli rəqslərimiz təqdim olunub.

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL