19 Sentyabr  2014 - №36

"Bilik Günü"ndə ilk dərslər vətənpərvərlik mövzusuna həsr olunub

Tələbələr söz verdilər

Böyütmək üçün şəkili seçinSentyabrın 15-də Azərbaycan Müəllimlər İnstitutunun Qazax filialında Tələbə Gənclər Təşkilatının təşəbbüsü ilə "Bilik Günü"nə həsr olunmuş tədbir keçirilib. Tədbiri giriş sözü ilə açan AMİ-nin Qazax filialının direktor müavini Məmməd Yusifov ali təhsil ocağının professor-müəllim və tələbə heyətini yeni dərs ilinin başlanması münasibətilə təbrik edib.

Daha sonra çıxış üçün söz alan AMİ-nin Qazax filialının direktoru Mahmud Məmmədov və Əfsanə Musayeva, dosent Afaq Qasımova və filialın Azərbaycan dili və ədəbiyyat kafedrasının dosenti Fazil Əliyev instituta yeni qəbul olunmuş tələbələri "Bilik Günü" münasibətilə təbrik ediblər, onlara təhsildə böyük uğurlar qazanmağı arzulayıblar.

Sonra çıxış üçün söz instituta yeni qəbul olunmuş I kurs tələbələrinə verilib. Nərgiz Qəfərova, Aytac Qəsəbova yaxşı oxumaqla yanaşı, həm də institutun ictimai işlərində fəal iştirak edəcəklərini bildiriblər.

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL