7 Noyabr 2014 - №43

Sumqayıt Dövlət Universitetində Ritorika Klubu təsis olunub

Sumqayıt Dövlət Universitetində (SDU) Ritorika Klubunun açılışı olub.

AzərTAc xəbər verir ki, müəllim və tələbələrin iştirak etdiyi açılış mərasimində Ritorika Klubunun fəaliyyət sahələri ilə bağlı məlumat verilib. Qeyd edilib ki, klub müxtəlif sahələr üzrə fəaliyyət göstərəcək. Tələbələrin asudə vaxtının dəyərləndirilməsinə yönəldilmiş bu fəaliyyət sahələri onların yalnız tələbəlik illərinin səmərəli olmasına deyil, sonrakı həyatlarında da uğurlu karyeraya sahib olmalarına bilavasitə kömək etmiş olacaq.

Ritorika Klubun təlimçi bazasının yaradılmasında Best Friends Təhsil və Karyera, Universal Təhsil və Karyera, İnnovativ İnkişaf mərkəzlərinin dəstəyi olub.

İlk  təlim  Best  Friends Təhsil və Karyera Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə keçirilib.

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL