21 Noyabr 2014 - №45

Təhsil Nazirliyinin saytında "Gəncliyin uğur formulu" layihəsinin baneri yerləşdirilib

Təhsil Nazirliyinin saytında (www.edu.gov.az) "2007-2015-ci illərdə Azərbaycan gənclərinin xarici ölkələrdə təhsili üzrə Dövlət Proqramı" təqaüdçülərini tanıdan "Gəncliyin uğur formulu" layihəsinin baneri yerləşdirilib.

Qeyd edək ki, layihə çərçivəsində dünyanın nüfuzlu universitetlərində təhsil alan 6 nəfər azərbaycanlı gəncin müsahibəsi dərc olunub. Azərbaycanlı tələbələr müsahibələrində oxuduqları universitetlərdəki təhsil mühiti, ixtisaslarına uyğun yüksək biliklər əldə etmək üçün lazım olan keyfiyyətlər, arzuları və gələcək perspektivləri barədə fikirlərini bildiriblər.

"Gəncliyin uğur formulu" layihəsi davam etdirilir.

Səhifənin başına qalx "Qanunvericilik" bölməsinə get Nömrənin müdəricatına dön Səhifənin başına qalx

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL