12 Dekabr 2014 - №48

Təhsil Problemləri İnstitutunda ulu öndərin anım günü

Dekabrın 11-də Azərbaycan Respublikasının Təhsil Problemləri İnstitutunda  ulu öndər Heydər Əliyevin anım günü münasibətilə tədbir keçirilib. Toplantı iştirakçıları ilk öncə ulu öndər Heydər Əliyevin xatirəsini bir dəqiqəlik sükutla yad ediblər. Tədbiri giriş sözü ilə institutun direktoru Qulu Novruzov açaraq ümummilli lider Heydər Əliyevin müasir Azərbaycan dövlətinin qurulması istiqamətində atdığı uğurlu addımlardan bəhs edib. İnstitutun direktoru ulu öndərin müdrik siyasətə, dönməz əqidəyə və tarixi uzaqgörənliyə malik bir şəxsiyyət olduğunu bir daha xüsusi olaraq vurğulayıb.  Heydər Əliyevin bütün sahələrdə olduğu kimi elm, təhsil və mədəniyyət sahələrinin inkişafında da göstərdiyi əvəzolunmaz xidmətlərindən və dövlət quruculuğu sahəsində gördüyü genişmiqyaslı işlərdən  danışıb. Çıxışında Azərbaycan xalqının həqiqətən də xoşbəxt xalq olduğunu vurğulayaraq bildirib ki, ulu öndərin siyasi kursu möhtərəm Prezidentimiz İlham Əliyev tərəfindən uğurla davam etdirilir.

Tədbirdə Təhsil Problemləri İnstitutunun digər əməkdaşları da  ulu öndər Heydər Əliyevin Azərbaycan üçün gördüyü böyük işlərə, titanik fəaliyyətinə işıq salıblar. Çıxışçılar ümummilli lider Heydər Əliyev siyasətinin Prezidentimiz İlham Əliyev tərəfindən uğurla davam etdirildiyini bildiriblər.

Tədbirdə TPİ-nin direktor müavinləri, elmi məsləhətçilər, professor-müəllim heyəti, doktorant və dissertantlar iştirak ediblər.

TPİ-nin Beynəlxalq
əməkdaşlıq və informasiya şöbəsi