10 Yanvar 2015 - №01

Rəsmi xronika

* Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyevin 30 dekabr 2014-cü il tarixli sərəncamı ilə C.M.Cəfərov Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetinin rektoru təyin edilib.

* Prezident  İlham Əliyev  ötən  il  dekabrın  30-da mətbuat  işçiləri üçün yaşayış binasının tikintisi ilə bağlı əlavə tədbirlər haqqında sərəncam imzalayıb.

* Dekabrın 29-da dövlət başçısı İlham Əliyev Azərbaycan Respublikasının Təhsil Nazirliyi ilə Macarıstanın İnsan Resursları Nazirliyi arasında 2015-2017-ci illər  üzrə İş Proqramının təsdiq edilməsi haqqında sərəncam imzalayıb.

* Ölkə başçısı İlham Əliyevin 26 dekabr 2014-cü il tarixli sərəncamı ilə T.İ.Əfəndiyev Bakı Xoreoqrafiya Akademiyasının rektoru təyin edilib.

* Prezident İlham Əliyev dekabrın 26-da "Bakı Xoreoqrafiya Akademiyasının Nizamnaməsi"nin təsdiq edilməsi haqqında fərman imzalayıb.

* Dekabrın 29-da Azərbaycanın birinci xanımı, Heydər Əliyev Fondunun prezidenti Mehriban Əliyeva və qızı Arzu Əliyeva Bakının Buzovna qəsəbəsindəki Respublika Uşaq Sanatoriyasının yenidənqurmadan sonra açılış mərasimində iştirak ediblər.

Səhifənin başına qalx "Rəsmi" bölməsinə get Nömrənin müdəricatına dön Səhifənin başına qalx

700 BAL TOPLAYANLAR