31 Yanvar 2015 - №04

Təhsil Problemləri İnstitutunda Elmi Şuranın iclası olub

Böyütmək üçün seçin Təhsil Problemləri İnstitutunda Elmi Şuranın 2015-ci ildə ilk iclası olub. İnstitutun direktoru Qulu Novruzovun rəhbərliyi ilə keçirilən toplantıda öncə Elmi Şuranın 2015-ci il üçün illik iş planının, sonra isə TPİ-nin illik fəaliyyət planının təsdiq olunması barədə çıxışlar dinlənilib və müvafiq qərarlar qəbul olunub. İnstitutun direktor müavinləri Ənvər Abbasov, Rəfiq Qəndilov, şöbə müdirləri Rəsul Əsgərov, Akif Abbasov çıxışlarında 2015-ci ildə Təhsil Problemləri İnstitutunda aparılacaq tədqiqatların mövzularının təsdiq edilməsi, yeni qəbul olunmuş və hazırda təhsillərini davam etdirən doktorant və dissertantların təhsil müddətləri və s. məsələlər  barədə  danışıblar. İclasda iştirak edən şura üzvləri cari məsələlərlə bağlı fikirlərini də söyləyiblər.

Elmi Şura iclasında qərara alınıb ki, institutun əməkdaşları və doktorantları tərəfindən hazırlanmış əsərlər nəşrə verilsin.  Qarşıdan gələn tədris ayları üçün daha səmərəli və aktual problemlərin həlli yollarını əhatə edən mövzular araşdırılsın və müzakirəyə təqdim olunsun, elm sahəsində çalışanların əməyi müvafiq olaraq dəyərləndirilsin.

İclasda TPİ-nin direktor müavinləri və şöbə müdirləri iştirak ediblər.

TPİ-nin Beynəlxalq əməkdaşlıq və informasiya şöbəsi

700 BAL TOPLAYANLAR