14 Fevral 2015 - №06

Tələbələr Türkiyənin media qurumlarında təcrübə keçəcək

Bakı Dövlət Universitetinin jurnalistika fakültəsinə yüksək balla qəbul olunmuş 10 tələbə fakültənin dekanı, professor Şamil Vəliyev və radio-televiziya jurnalistikası kafedrasının müdiri Aynur Kərimovanın rəhbərliyi ilə Türkiyəyə səfər ediblər. Türk Əməkdaşlıq və Koordinasiya Agentliyinin Bakı proqram Koordinasiya ofisinin (TİKA) və BDU-nun birgə layihəsi çərçivəsində baş tutan səfər zamanı tələbələr TİKA, TRT, Anadolu Agentliyi, Başnazirlik, Mətbuat, Nəşriyyat, İnformasiya Baş İdarəsi, Qazi Universitetinin jurnalistika fakültəsi və bəzi media qurumlarında bir həftəlik təlim-təcrübə proqramında iştirak edəcəklər.

BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov səfər öncəsi tələbələri qəbul edərək onlara uğurlar arzulayıb. Rektor bildirib ki, ötən ilin mart ayında  TİKA əməkdaşları - koordinator Mustafa Haşim Polat və koordinator müavini İsmail Gürlek ilə görüşü zamanı jurnalistika fakültəsinin infrastrukturunun və tədris proqramlarının yenilənməsi məqsədilə bəzi məsələlər, o cümlədən tələbələrin qardaş ölkənin media qurumlarında təcrübə keçmələri müzakirə edilib.

Dekan Şamil Vəliyev qəbul üçün rektora təşəkkür edib.  Kafedra müdiri Aynur Kərimova bir həftəlik səfərin tələbələr üçün faydalı olacağına əminliyini ifadə edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi

700 BAL TOPLAYANLAR