23 May 2015 - №18

nsan alveri ilə mübarizə" mövzusunda seminar keçirilib

Lənkəran Dövlət Universitetində "İnsan alveri ilə mübarizə" mövzusunda seminar keçirilib. "Polisə dəstək" İctimai Birliyinin layihəsi çərçivəsində təşkil olunmuş seminarı universitetin dosenti, təbiyyat fakültəsinin dekanı, biologiya elmləri namizədi Məlahət Ağayeva açaraq tədbirin məqsəd və vəzifələrini qeyd edib.

"Polisə dəstək" İctimai Birliyinin sədri Şəmsəddin Əliyev  "İnsan alveri, onun təhlükəliliyini, doğuran səbəblər  və aradan qaldırılması yolları" mövzusunda məruzə edib.

Məruzə və çıxışlarda insan alveri ilə mübarizədə ictimaiyyətlə əlaqənin gücləndirilməsi və bu cinayətin qarşısını almaq üçün ictimai dəstəyin təmin edilməsi, profilaktik və maarifləndirmə tədbirlərinin həyata keçirilməsi sahəsində görülən işlərdən danışılıb. Universitetin həmkarlar, tələbə-gənclər təşkilatlarının nümayəndələri seminarın təşkilatçılarına minnətdarlıqlarını bildiriblər.

Lənkəran Şəhər Polis Şöbəsinin əməkdaşları tələbə-gəncləri maraqlandıran suallara cavab veriblər.

Hacı  Etibar ƏHƏDOV,
LDU-nun Mətbuat xidmətinin rəhbəri