22 Avqust 2015 - №31

Koreyalı alimlər Xəzər Universitetində olublar

Böyütmək üçün seçinKoreya Respublikasının nümayəndə heyəti Xəzər Universitetində olub.  AZƏRTAC xəbər verir ki, görüşdə Xəzər Universitetinin təsisçisi, direktorlar və qəyyumlar şurasının sədri, professor Hamlet İsaxanlı qonaqlara bu ali təhsil ocağının yaranma tarixi, akademik quruluşu, uğurları və Azərbaycan təhsil sisteminin problemləri barədə məlumat verib, onların suallarını cavablandırıb.

Sungshin Universiteti Təhsil Kollecinin (College of Education) dekanı, professor Kyung-Hwoi Kim, Gyeongsang Milli Universitetinin professoru Jonghae Kim Xəzər Universiteti ilə əməkdaşlıqda və ali təhsilin problemləri ilə bağlı müzakirədə maraqları olduqlarını bildiriblər.

700 BAL TOPLAYANLAR