19 Sentyabr 2015 - №35

Xəzər Universitetində yeni mərkəz yaradılıb

Xəzər Universitetində "Əlilliyi olan şəxslərin Azərbaycan ali təhsil müəssisələrinə inteqrasiyasının təməlinin qoyulması" (ESFIDIP) adlı TEMPUS layihəsi çərçivəsində əlilliyi olan tələbələr üçün mərkəz yaradılıb.

Xəzər Universitetindən AZƏRTAC-a bildirilib ki, mərkəzdən ölkəmizin ali məktəblərində təhsil alan bütün əlil tələbələr faydalana bilər. Yeni yaradılan mərkəz əlilliyi olan tələbələr üçün inkişaf imkanları və şəraiti təmin edən, həmçinin onların təhsilə inteqrasiyasını dəstəkləyən bir strukturdur. Eyni zamanda, əlilliyi olan tələbələrin təhsil və təlim resurslarından istifadə etməsinə, bacarıq və qabiliyyətlərinin inkişafına, potensialın qurulmasına yardım göstərir.

700 BAL TOPLAYANLAR