7 Noyabr 2015 - №41

Tələbələr Tovuzda olublar

Gəncə Dövlət Universitetinin Tələbə Gənclər Təşkilatının  layihəsinə əsasən tələbələr  ölkəmizi daha yaxından tanımaq üçün  tez-tez bölgələrə səfərlər edirlər.  Növbəti belə ekskursiya Tovuz şəhərinə olub. Riyaziyyat və informatika, fizika və texniki fənlər, kimya-biologiya fakültələrinin tələbələrindən ibarət 40 nəfərlik  qrup Tovuz şəhərində ulu öndər Heydər Əliyevin adını daşıyan  parkda, Heydər  Əliyev muzeyində, rəmzi məna daşıyan “Qala”da və digər tarixi yerlərdə olaraq, həm asudə vaxtlarını səmərəli keçirib, həm də Vətənimizin bu gözəl guşəsinin tarixi və bu günü haqqında məlumatlar alıblar. Tələbələr  Tovuzun  son illərdəki sürətli  inkişafı, aparılan quruculuq işləri ilə tanış olub, təbii gözəlliklərini seyr ediblər.

Ekskursiya olduqca mənalı keçib. Tələbələr onlar üçün belə bir şəraitin yaradılmasına görə universitetin rəhbərliyinə öz təşəkkürlərini bildiriblər.

Maqbet ƏHMƏDOV,
GDU-nun Mətbuat xidmətinin rəhbəri