5 Dekabr 2015 - №45

BDU-da “Gənclər zərərli vərdişlərə qarşı”dır mövzusunda tədbir

Bakı Dövlət Universitetində Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilatçılığı ilə Ümumdünya QİÇS-lə Mübarizə Günü ilə əlaqədar “Gənclər zərərli vərdişlərə qarşı” mövzusunda tədbir keçirilib.

Tədbiri giriş sözü ilə açan BDU THİK-in sədr müavini Eltac Cəbiyev  universitetdə bu tip mövzularda keçirilən tədbir və layihələr haqqında məlumat verib, BDU-nun tələbələrini zərərli vərdişlərdən uzaq durmağa çağırıb.

1 nömrəli tibb texnikumunun anatomiya kafedrasının müdiri Mənsurə Səttarova QİÇS-in coğrafi yayılması, yayılma səbəbləri, QİÇS xəstəliklərinin əlamətləri, qarşısının alınmasının yolları haqqında tələbələri məlumatlandırıb. Daha sonra söz Nuran Gündüzoğluna verilib. O, “Gənclər zərərli vərdişlərə qarşı” mövzusunda təqdimatla çıxış edib. Çıxışında zərərli vərdişlərdən gənclərin qorunmasının əsas qüvvənin özləri olduqlarını bildirib.

Qızıl  Aypara Cəmiyyətinin Yasamal rayon təşkilatının sədri Şahin Hüseynov zərərli vərdişlərdən və xəstəliklərdən qorunmanın yolları haqqında məlumat verib. O, eyni zamanda Qızıl Aypara Cəmiyyətinin bu mövzularda təşkil etdiyi beynəlxalq tədbirlər haqqında məlumatları tələbələrin nəzərinə çatdırıb.

BDU-nun jurnalistika fakültəsinin müəllimi Mübariz Göyüşlü  Azərbaycanda QİÇS-ə qarşı mübarizə haqqında danışıb, gəncləri bu xəstəliklərə və zərərli vərdişlərə qarşı birgə mübarizə aparmağa çağırıb.

BDU THİK İctimaiyyətlə əlaqələr departamenti

700 BAL TOPLAYANLAR