Ana səhifə Seçilmişlərə əlavə et Bizə yazın

saytda

Fotoqalereya

14 May 2010 - ¹18

"Yol hərəkəti qaydaları və mən"

Bookmark and Share

Aprelin 7-də Bakıdakı 46 nömrəli Məktəbdənkənar Tərbiyə İşi Mərkəzinin uşaq şəhərciyində Bakı Şəhər Dövlət Yol Polisi İdarəsi, Xətai Rayon Polis İdarəsi və mərkəzin təşkilatçılığı ilə tədbir keçirildi. Ulu öndər Heydər Əliyevin anadan olmasının 87-ci ildönümü münasibətilə "Diqqət, piyada" devizi altında hərəkətin təhlükəsizliyi aylığı çərçivəsində "Yol hərəkəti qaydaları və mən" mövzusunda keçirilən tədbirdə mərkəzin müəllim kollektivi, Azərbaycan Respublikası DİN Baş Dövlət Yol Polisi İdarəsinin şöbə rəisi, polis polkovnik-leytenantı Kamran Əliyev, Bakı Şəhəri üzrə Təhsil İdarəsinin məsləhətçisi Rövşən Əliyev, KİV nümayəndələri,  Bakı rayonlarının müxtəlif məktəblərindən  200-ə yaxın şagird və digər şəxslər iştirak edirdilər.

Mərkəzin direktoru Rafiq Kazımov belə tədbirlərin keçirilməsinin əhəmiyyətini vurğulayaraq bildirdi ki, uşaqların yol hərəkəti qaydalarını məktəb yaşlarında öyrənmələri və buna əməl etmələri vacib amillərdəndir. Biz çalışmalıyıq ki, şagirdlərimiz hərtərəfli biliklərə yiyələnməklə yanaşı, hər gün rastlaşdığımız problemlərə də hazır olsunlar. Mərkəzdə şagirdlərin yol hərəkəti qaydalarının öyrənilməsi üçün hər bir şəraitin olduğu qeyd edildi. Bildirildi ki, mərkəz 1991-ci ildən başlayaraq DYP ilə birgə "Yol hərəkəti qaydaları" proqramı, "Uşaqlar və Yol Təhlükəsizliyi Layihəsi"nə uygun məşğələlər, gənc sürücülərin və fiqurlu velosiped sürənlərin yarışlarını və s. təşkil etmişdir. Uşaqlarla bağlı yol-nəqliyyat hadisələrinin profilaktikası üzrə məktəb və məktəbəqədər tərbiyə müəssisələrinin müəllimləri arasında maarifləndirici tədbirlər nəticəsində minlərlə uşağın həyatının itirilməsi və əlil olmasının qarşısı alınmışdır.

Sonra polis polkovnik-leytenantı Kamran Əliyev mərkəzlə Dövlət Yol Polisi İdarəsinin sıx əməkdaşlıq etdiyini və bunun müsbət nəticələr verdiyini qeyd etdi. Şagirdlərin maarifləndirmə işi yüksək qiymətləndirilərək təqdirəlayiq hal hesab edildi.

Şagirdlərin ifasında yol polisi işçilərinə həsr olunmuş şeirlər və mahnılar səsləndi.

Sonda uşaqlar yol hərəkəti ilə bağlı səhnəciklər göstərərək kiçik maşın və velosipedlərlə şəhərciyi dövrə vurdular.

Niyazi RƏHİMOV

Nömrənin müdəricatına dön"Xəbərlər" bölməsinə get

HEYDƏR ƏLİYEV

İLHAM ƏLİYEV

MEHRİBAN ƏLİYEVA

HEYDƏR ƏLİYEV
FONDU

AZƏRBAYCAN RESPUBLİKASI TƏHSİL NAZİRLİYİ

14 May 2010 - ¹18

Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin 80 illik yubileyinin keçirilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı

Təlim kurslarının təşkili haqqında Azərbaycan Respublikası təhsil nazirinin əmri

Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 87-ci ildönümü və Heydər Əliyev Fondunun fəaliyyətə başlamasının 6 illiyi münasibətilə təntənəli mərasim keçirilib. Prezident İlham Əliyev mərasimdə iştirak edib.

Astanadakı L.Qumilyov adına Avrasiya Milli Universitetində Bakı Dövlət Universiteti günlərinin açılışı olub

Naxçıvan Dövlət Universitetində xarici dillərin tədrisindən qonaqlar razı qalıblar

Bakıda İslam Dünyası Universitetləri Federasiyasının V baş konfransı keçirilir

Məktəblilərin III İntellekt olimpiadası keçirilib

Ali məktəb tələbələri arasında informatika üzrə ümumrespublika olimpiadası

Rəsm müsabiqəsinin qalibləri mükafatlandırıldılar

Mayın 13-də təhsil naziri Misir Mərdanov İran İslam Respublikasının Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Məmmədbaqir Bəhrami və Özəl İslam Universitetinin rektoru, doktor Abdullah Cassabinin rəhbərlik etdikləri nümayəndə heyəti ilə görüşüb.

Təhsil Nazirliyi ilə YUNİSEF arasındakı əməkdaşlıq daha da inkişaf etdiriləcək

Norveçli diplomatlar Azərbaycan Dillər Universitetində olublar

Azərbaycan təhsili: yaxın keçmişə, bu günə və gələcəyə bir baxış

Braziliyada təhsil

Azərbaycanda milli qiymətləndirmə təcrübəsi

Builki buraxılış imtahanlarının keçirilmə tarixləri

"Heydər Əliyev və Azərbaycanın inkişafı" mövzusunda elmi-praktik konfrans

Fəaliyyətimizin əsas hədəfi təhsilin keyfiyyətini yüksəltməkdir

"Açıq dərs" yüksək qiymətləndirildi

Qəbələnin Vəndam qəsəbə 1 nömrəli orta məktəbində seminar keçirilib

"Azəri inciləri" Türkiyədən qayıdıb

Kimyəvi birləşmələrdə rabitə saylarının riyazi ifadəsi

Şərəfli həyat yolu

Liseydə şagird elmi-praktik konfransı

Azərbaycan gəncləri Avropa Tələbə Hərəkatında təmsil olunacaqlar

ADPU-da Cəfər Xəndanın 100 illik yubileyi qeyd olunub

Sumqayıt Dövlət Universitetində respublika elmi konfransı

Məktəbdə yubiley tədbiri

"Sevgi dolu alim və pedaqoq"

"Fizika gecəsi" keçirilib

Böyük sənətkarın 100 illik  yubileyi qeyd edildi

Tələbə liqasının püşkü atıldı

Unibank Gəncədə uşaq futboluna dəstək verəcək

Bağçada ekologiya mövzusunda "açıq məşğələ"

"Yol hərəkəti qaydaları və mən"

"Azərbaycan xalq ədəbiyyati" yeni formada

Talassemiyalı uşaqlar üçün qanvermə aksiyası keçirilib

2007 - 2015-ci illərdə Azərbaycan gənclərinin xarici ölkələrdə təhsil üzrə
DÖVLƏT PROQRAMI

Azərbaycan Respublikasında texniki peşə təhsilinin inkişafı üzrə
DÖVLƏT PROQRAMI

Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi
KURİKULUM PORTALI

Azərbaycan Respublikası
TƏHSİL PORTALI

Copyright 2010 ©  All Rights Reserved.
Created and supported by
Mehman Shafagatov