26 İyunl 2013 - №28

Tələbələrarası siyasi biliklər olimpiadasının qalibləri mükafatlandırılmışdır

İyulun 19-da Azərbaycan Kooperasiya Universitetində Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Gənclər Fondunun maliyyə dəstəyi ilə Azərbaycan Tələbə Gənclər Təşkilatları İttifaqının və adıçəkilən ali təhsil ocağının tələbə gənclər təşkilatının birgə həyata keçirdiyi tələbələrarası siyasi biliklər olimpiadasının bağlanış və qaliblərin mükafatlandırılması mərasimi keçirilmişdir.

Bu münasibətlə təşkil olunan tədbirdə Azərbaycan Tələbə Gənclər Təşkilatları İttifaqının sədri Şahin İsmayılov çıxış edərək olimpiadanın əsas məqsədinin tələbələri siyasətin müxtəlif sahələri üzrə maarifləndirmək, onların seçdikləri sahənin mütəxəssisi kimi formalaşmasına dəstək vermək olduğunu qeyd etmişdir. Məlumat üçün bildirilmişdir ki, iki hissədən ibarət olan olimpiadada iştirak etmək məqsədilə 500-dən çox gənc qeydiyyatdan keçmişdir.

Sonra qaliblər mükafatlandırılmışdır.

Olimpiadada I yerə layiq görülmüş Polad Muradlıya, II yeri tutmuş Ayaz İlyasova və III yerin sahibi Səbuhi Abbasova diplom və qiymətli hədiyyələr təqdim olunmuşdur.

Samirə KƏRİMOVA

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL