13 Sentyabr 2013 - №35

Qaxda müəllimlər üçün kurikulum təlimləri başa çatmışdır

Təhsil Sektorunun İnkişafı üzrə İkinci Layihənin "Pedaqoji kadrların ixtisasartırma təhsilinin müasirləşdirilməsi" adlı ikinci komponentinin icra planına uyğun olaraq Qax rayonunda 2013-2014-cü tədris ilində ümumtəhsil məktəblərinin ibtidai, V-VI siniflərində dərs deyəcək və təlimlərdən keçməmiş müəllimlər üçün yeni fənn kurikulumları üzrə təlimlər başa çatmışdır.

Təhsil nazirinin müvafiq əmrinə əsasən, 14 fənn üzrə keçirilən təlimlər müəllimlərin yeni fənn kurikulumlarının tətbiqi sahəsində nəzəri və praktik hazırlığını artırmaq məqsədi daşıyır.

Rayon təhsil şöbəsindən AzərTAc-a bildirmişlər ki, şəhər 2 nömrəli məktəb-liseydə keçirilən təlimlərdə rayonun 56 ümumtəhsil məktəbindən 600 nəfərə yaxın müəllim iştirak etmişdir. Məşğələləri Qafqaz, Azərbaycan, Odlar Yurdu universitetlərinin, "İnkişaf" Elmi Mərkəzi və digər təşkilatların təlimçiləri aparmışlar.

Təlimləri müvəffəqiyyətlə başa vuran müdavimlərə sertifikatlar verilmişdir.

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL