27 Sentyabr 2013 - №37

Bakıda növbəti təhsil sərgisi keçiriləcək

Oktyabrın 5-6-da Türkiyənin məşhur "Akare International Education Fairs" şirkətinin təşkilatçılığı ilə Bakıda növbəti təhsil sərgisi keçiriləcəkdir.

AzərTAc xəbər verir ki, tədbirdə Türkiyə, Şimali Kipr, İngiltərə, İsveç, İtaliya, Yunanıstan, ABŞ və digər ölkələrin universitetləri və xaricdə təhsil şirkətləri iştirak edəcəkdir. Ümumilikdə, sərgidə 10 ölkənin 50-dən çox ali təhsil müəssisəsi təmsil olunacaqdır.

Tədbirdə dövlət və özəl universitetlərdə yüksək keyfiyyətli təhsil imkanı, MBA proqramları, sertifikatlaşdırılmış ingilis dili və digər proqramlar, eləcə də pulsuz ali təhsil almaq imkanları barəsində ətraflı məlumat veriləcəkdir. Təhsil müəssisələrinin nümayəndələri təmsil etdikləri universitet və dil məktəbləri ilə bağlı sualları cavablandıracaqlar.   Sərgi çərçivəsində bir sıra seminarların keçirilməsi də nəzərdə tutulmuşdur.

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL