27 Dekabr 2013 - №30

"İlin ən yaxşı tələbəsi" seçildi

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi (THİK) tələbələr arasında tədris göstəriciləri, nümunəvi nizam-intizamı, universitetin ictimai həyatında fəallığı ilə fərqlənən, yoldaşları arasında xüsusi nüfuza malik olan tələbələrin müəyyən edilməsi məqsədi ilə "İlin ən yaxşı tələbəsi" adlı müsabiqənin qaliblərinin mükafatlandırılma mərasimi keçirib. Tədbirdə BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov bu səpgili müsabiqələrin keçirilməsinin əhəmiyyətindən bəhs edib. Rektor, eyni zamanda "İlin ən yaxşı tələbəsi" adını qazanan tələbələri təbrik edib, onları bu fəxri ada daim sadiq qalmağa və daha böyük nailiyyətlər əldə etməyə səsləyib.

Tədbirdə Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri Daşqın Qənbərov çıxış edərək 2013-cü ildə həyata keçirilən tədbirlər barədə məlumat verib, gələcəkdə reallaşdırılması nəzərdə tutulan layihələr haqqında danışıb.

Sonda rektor Abel Məhərrəmov müsabiqədə qalib olmuş tələbələrə diplomlar təqdim edib. Qeyd edək ki, bu il 187 tələbə "İlin ən yaxşı tələbəsi" adına layiq görülüb.

Tədbir bədii hissə ilə yekunlaşıb.

BDU-nun Mətbuat və informasiya şöbəsi

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL