14 Fevral 2014 - №06

Tallinn Texnika Gimnaziyasında növbəti dərs Azərbaycana həsr olunub

Fevralın 11-də Tallinn Texnika Gimnaziyası şagirdləri üçün tədris edilən "İnsan və cəmiyyət" fənni üzrə növbəti dərsi Azərbaycana həsr olunmuşdur.

AzərTAc xəbər verir ki, gimnaziyanın layihə və inkişaf rəhbəri Ave Tederin dəvəti ilə Azərbaycan həftəsonu məktəbinin rəhbəri Sənəm Əliyeva və Tallinn Dövlət Universitetinin doktorantı, "Universitetlərdə onlayn təhsil strategiyalarının inkişaf etdirilməsi" mövzusunda araşdırma aparan gənc alim Ülkər Bayramova şagirdlərin qonağı olmuşlar.

Onlar Azərbaycanın tarixi və mədəniyyəti haqqında məruzələr etmiş, slaydlar nümayiş etdirmişlər.

Tədbirdə Odlar Yurduna həsr olunmuş film göstərilmişdir.

Canlı diskussiya şəraitində keçilən dərsdə şagirdlər müzakirələrdə fəal iştirak etmişlər. Artıq dərsin bitməsini xəbərdar edən musiqinin səslənməsinə baxmayaraq, heç kim auditoriyanı tərk etmək istəmirdi.

Dərsin sonunda müəllim və şagirdlərə Azərbaycana aid kitablar hədiyyə olunmuş və onlar paxlavaya qonaq edilmişlər.

Gimnaziyanın layihə və inkişaf rəhbəri dərsin yüksək səviyyədə təşkili üçün təşəkkürünü bildirərək Sənəm Əliyeva və Ülkər Bayramovaya xatirə hədiyyəsi təqdim etmişdir.

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL