14 Mart  2014 - №10

Qaliblər mükafatlandırılıb

3-4 mart 2014-cü il tarixlərində Təhsil Nazirliyi Respublika Bədən Tərbiyəsi və İdman Mərkəzinin və "Gənclik" Tələbə İdman Cəmiyyəti Respublika Şurasının təşkilatçılığı ilə ali təhsil müəssisələrinin tələbələri (oğlanlar və qızlar) arasında stolüstü tennis üzrə Respublika çempionatı keçirilib.

Yarışda oğlanlardan ibarət 10, qızlardan ibarət 9 ali məktəb komandası iştirak edib.

Dairəvi sistem üzrə keçirilən yarışlarda qızlar arasında Bakı Dövlət Universitetinin komandası I, Azərbaycan Tibb Universitetinin komandası II, Avrasiya Universitetinin komandası III yerə layiq görülüb. Oğlanlar arasında isə Avrasiya Universitetinin komandası I, Azərbaycan Tibb Universitetinin komandası II, Bakı Dövlət Universitetinin komandası III yeri tutub.

Səhifənin başına qalx "İdman" bölməsinə get Nömrənin müdəricatına dön Səhifənin başına qalx

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL