28 Mart 2014 - №11

Masallıda "MİMİO Xİ interaktiv lövhə ilə tədris" mövzusunda təlim kursuna başlanılıb

Azərbaycan Respublikası Prezidenti cənab İlham Əliyevin 24 oktyabr 2013-cü il tarixli Sərəncamı ilə təsdiq edilmiş "Azərbaycan Respublikasında təhsilin inkişafı üzrə Dövlət Strategiyası"na uyğun olaraq Masallı Rayon İcra Hakimiyyəti tərəfindən Təhsil Problemləri İnstitutuna ünvanlanmış məktubunda rayonun ümumtəhsil məktəblərində çalışan bir qrup müəllimə "MİMİO Xİ İnteraktiv lövhə ilə tədris" mövzusunda təlim kursunun təşkilinə köməklik göstərilməsi bildirilmişdir.

Bu məqsədlə Masallı rayon Heydər Əliyev Mərkəzində Təhsil Problemləri İnstitutunun əməkdaşları İlham Cavadov, Ceyhun Məmmədyarov, "DYMO/Mimio" (ABŞ) şirkətinin Azərbaycandakı rəsmi nümayəndəliyi - "Smart Technologies" şirkətinin əməkdaşı Təbriz Məhərrəmov, Masallı Rayon İcra Hakimiyyətinin İctimai, siyasi və humanitar məsələlər şöbəsinin müdiri Gülşən Xəlilova, şöbənin baş məsləhətçisi Namik Ağayev və 70 nəfərə qədər fənn müəllimi ilə görüş keçirilmişdir. Görüşdə təlim kursunun müddəti və proqramı barədə məlumat verilmiş, müəllimləri maraqlandıran suallar cavablandırılmışdır.

Sonra Təhsil Problemləri İnstitutunun əməkdaşı Ceyhun Məmmədyarov və "DYMO/Mimio" (ABŞ) şirkətinin Azərbaycandakı rəsmi nümayəndəliyi - "Smart Technologies" şirkətinin əməkdaşı Təbriz Məhərrəmov "MİMİO Xİ interaktiv lövhə ilə tədris" mövzusunda 5 günlük təlim kursuna başlamışlar. Rayonda müəllimlərin peşəkarlığının artırılması ilə bağlı mütəmadi olaraq bu qəbildən olan təlimlərin keçirilməsi nəzərdə tutulmuşdur.

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL