18 Aprel 2014 - №14

Bakıda Moskva Tibb Universitetinin təqdimatı olub

Bakıdakı 160 nömrəli Klassik Gimnaziyada İ.M.Seçenov adına Birinci Moskva Dövlət Tibb Universitetinin (BMDTU) təqdimatı olmuşdur.

Rusiya İnformasiya-Mədəniyyət Mərkəzinin mətbuat xidmətindən AzərTAc-a bildirmişlər ki, təqdimatı BMDTU-nun nümayəndəsi, məxsusən bunun üçün Bakıya gəlmiş Larisa Vixrova etmişdir.

Bakı və Sumqayıt məktəblərinin yuxarı sinif şagirdləri Rusiyanın qabaqcıl ali tibb məktəblərindən biri haqqında maraqlı məlumat əldə etmişlər. Gimnaziyanın zalına toplaşanlara universitetin tələbə və aspirantlarının həyatı, təhsili barəsində foto və videomateriallar nümayiş etdirilmişdir.

Larisa Vixrova sualları cavablandırmışdır. Gələcək abituriyentlər bu ali məktəbə qəbul şərtləri ilə maraqlanmışlar.

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL