20 İyun 2014 - №23

"Heydər Əliyev: qayıdışla başlanan qurtuluş"

Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetində 15 iyun - Milli Qurtuluş Gününə həsr olunmuş "Heydər Əliyev: qayıdışla başlanan qurtuluş" adlı tədbir keçirilib.

İlk olaraq iştirakçılar ümummilli lider Heydər Əliyevin universitetin foyesindəki büstü önünə gül dəstələri düzərək onun əziz xatirəsini ehtiramla yad ediblər.

Sonra tədbir ADİU-nun Heydər Əliyev Mərkəzində davam etdirilib.

Azərbaycan Respublikası Prezidenti Administrasiyasının İctimai-siyasi məsələlər şöbəsinin müdir müavini Tahir Süleymanov, YAP icra katibinin müavini, millət vəkili Mübariz Qurbanlı, YAP Səbail Rayon  Partiya Təşkilatının sədri Zahid Qaralov və digər qonaqlar da tədbirdə iştirak ediblər.

Tədbiri giriş sözü ilə universitetin rektoru, professor Ədalət Muradov açaraq  15 iyun - Milli Qurtuluş Gününün Azərbaycan tarixində əhəmiyyətli dönüş mərhələsi olduğunu bildirib. Qeyd edilib ki, dövlətçiliyimizə qarşı törədilən qəsdlərin qarşısı məhz ulu öndərin gərgin əməyi sayəsində qətiyyətlə alınıb. Ölkədə sabitlik və əmin-amanlıq yaranıb.

Digər natiqlər də Azərbaycanın sivil  demokratik inkişaf yoluna qədəm qoyaraq sürətli iqtisadi nailiyyətlər əldə etməsində ümummilli liderin əvəzsiz xidmətlərindən danışıblar.

Sonda YAP-a yeni üzv olan ADİU-nun 12 tələbəsinə partiyanın üzvlük vəsiqələri təqdim edilib.

Hicran ƏKBƏROVA,
"Azərbaycan müəllimi"