26 Sentyabr 2014 - №37

M.V.Lomonosov adına Moskva Dövlət Universitetinin professoru Mərkəzi Elmi Kitabxananın qonağı olub

M.V.Lomonosov adına Moskva Dövlət Universitetinin kimya fakültəsinin professoru Tatyana Boqatova AMEA Mərkəzi Elmi Kitabxanasının qonağı olub.

Qonaq Moskvanın "Yanus-K" nəşriyyatında 2013-cü ildə çap olunmuş "Jenşinı - ximiki: bioqrafiçeskiy portret, vklad v obrazovaniye i nauki, priznaniye" ("Kimyaçı qadınlar: bioqrafik portret, elm və təhsilə töhfə, etiraf") kitabını kitabxananın direktoru, filologiya elmləri doktoru A.Əliyeva-Kəngərliyə təqdim edib.

Sonda hədiyyəyə görə minnətdarlığını bildirən A.Əliyeva-Kəngərli rusiyalı qonağa kitabxananın nəşri olan kitabları hədiyyə edib.

Səmimi qəbula görə minnətdarlığını bildirən Tatyana Boqatova növbəti nəşrlərdə Azərbaycanın kimyaçı qadınları haqqında məlumat verməyə çalışacaqlarını söyləyib.

Rəşad SAHİL,
AMEA Mərkəzi Elmi Kitabxanasının İctimaiyyətlə əlaqələrə məsul əməkdaşı