26 Sentyabr 2014 - №37

"ADA" Universitetinin tələbələri ilə Bakı Avropa Liseyinin şagirdlərinin birgə layihəsi

Sentyabrın 24-də "ADA" Universitetinin beynəlxalq tələbələri və Bakı Avropa Liseyində təhsil alan istedadlı şagirdlər birgə layihə təqdim ediblər.

AzərTAc xəbər verir ki, tədbirdə çıxış edən "ADA" Universitetinin prorektoru Fariz İsmayılzadə layihə haqqında məlumat verib. Bildirilib ki, hazırda "ADA" Universitetində 32 ölkənin nümayəndələri təhsil alır. Bu layihə "ADA"nın beynəlxalq tələbələri ilə liseyin şagirdləri arasında əlaqələrin qurulması baxımından əhəmiyyətlidir. Hazırda universitetdə bununla bağlı müsabiqə və yarışlar keçirilir. Qeyd edilib ki, layihə çərçivəsində universitetin beynəlxalq tələbələri və Bakı Avropa Liseyində təhsil alan şagirdlər müxtəlif mövzularda səmərəli fikir mübadiləsi aparacaqlar.

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL