21 Noyabr 2014 - №45

Azərbaycanda təhsil imkanları beynəlxalq sərgidə təqdim olunub

Böyütmək üçün şəkili seçinRusiya Federasiyası Tatarıstan Respublikasının paytaxtı Kazan şəhərində "Optima Study" Beynəlxalq Təhsil Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə "Xaricdə təhsil" beynəlxalq sərgi-yarmarkası keçirilib.

Sərgidə ABŞ, Rusiya, Kanada, Birləşmiş Krallıq, İsveçrədən də təhsil ocaqları iştirak ediblər. Ümumilikdə dünyanın  20-ə yaxın ölkəsinin iştirak etdiyi beynəlxalq sərgidə Azərbaycanı Sumqayıt Dövlət Universiteti, Qafqaz Universiteti və Bakı Slavyan  Universitetinin "Reduco" Təlim Tədris Mərkəzi təmsil edib. Xarici tələbələrin Azərbaycan universitetlərində təhsil alması üçün mövcud imkanlarla bağlı sərgi iştirakçılarına məlumat verilib.

Sərginin ölkəmizə aid guşəsində bakalavriat və magistratura, o cümlədən MBA proqramları barədə geniş məlumatlar əks olunub.

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL