5 Dekabr 2014 - №47

Bilik Fondu ADPU-da görüş keçirib

Dekabrın 1-də Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Bilik Fondunun icraçı direktoru Oqtay Səmədov və əməkdaşları Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (ADPU) rəhbərliyi, müəllim və tələbələri ilə görüşüblər.

ADPU-nun elmi işlər üzrə prorektoru, professor Vilayət Əliyev görüşü giriş sözü ilə açaraq Bilik Fondunun nümayəndələrini müəllim və tələbələrə təqdim edib. Professor Vilayət Əliyev bildirib ki, Bilik Fondunun universitetlərlə sıx əlaqələr qurması milli təhsil sistemimizin inkişafına və bütövlükdə cəmiyyətin maariflənməsinə böyük təkandır. O, təmsil etdiyi ali təhsil  müəssisəsinin Bilik Fondunun layihələrində yaxından iştirak edəcəyini xüsusi qeyd edib.

Görüşdə Bilik Fondunun icraçı direktoru Oqtay Səmədov Fondun yaranması zərurətindən, strukturlarından və həyata keçirdiyi layihələrdən  geniş söz açıb. Qısa müddət ərzində cəmiyyətin maarifləndirilməsinə xidmət edən layihələr barədə məlumatlar maraqla qarşılanıb.  Görüşdə Bilik Fondunun fəaliyyətini əks etdirən film nümayiş etdirilib.

Sonda Bilik Fondunun əməkdaşları tədbir iştirakçılarının suallarını cavablandırıblar.

Mənsur İBRAHİMLİ,
ADPU-nun Mətbuat və informasiya şöbəsinin müdiri

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL