24 Yanvar 2015 - №03

Qafqaz Universitetinin rektoru Təhsil Problemləri İnstitutunda

Təhsil Problemləri İnstitutunda Qafqaz Universitetinin rektoru, professor Ahmet Saniç ilə görüş keçirilib. Görüşü Təhsil Problemləri İnstitutunun direktoru, hüquq üzrə fəlsəfə doktoru Qulu Novruzov açaraq qonağı salamlayıb, rəhbərlik etdiyi institutda aparılmış struktur, kadr dəyişiklikləri, yeni  yaradılmış  şöbələr barədə məlumat verib, burada aparılan tədqiqatlardan danışıb. Q.Novruzov bu günlərdə Azərbaycan Respublikası Prezidentinin  sərəncamı ilə təsdiq olunmuş "Azərbaycan Respublikasında təhsilin inkişafı üzrə Dövlət Strategiyası"nın həyata keçirilməsi ilə bağlı Fəaliyyət Planı"nın Dövlət Strategiyasında müəyyənləşdirilmiş hədəflərə çatmaq üçün mühüm sənəd olduğunu bildirib. Azərbaycan təhsilinin məzmununun məhz  bu institutda, institutun əməkdaşları və fənn mütəxəssisləri tərəfindən hazırlanması prosesindən söhbət açıb.

Qafqaz Universitetinin rektoru Ahmet Saniç  dəvət üçün Qulu Novruzova təşəkkürünü ifadə edib, rəhbərlik etdiyi universitetin fəaliyyətindən söz açıb, son zamanlar xüsusi önəm verdikləri pedaqoji ixtisasın mükəmməlləşdirilməsi işində Təhsil Problemləri İnstitutu ilə sıx əlaqə saxlamaq istədiklərini bildirib. A.Saniç bir neçə sahə üzrə, xüsusilə də pedaqoji sahədə birgə layihələr , müəllim hazırlığı, birgə elmi əsərlərin hazırlanması, TPİ-də mövcud olan işçi qruplarda  nümayəndələrinin olması üçün əməkdaşlıq və s. barədə təkliflərini çatdırıb.

Qulu Novruzov Təhsil Problemləri İnstitutunun Qafqaz Universiteti ilə yanaşı digər ali  məktəblərlə əməkdaşlığa da açıq olduğunu vurğulayıb.

TPİ-nin Beynəlxalq əməkdaşlıq və informasiya şöbəsi

700 BAL TOPLAYANLAR