24 Yanvar 2015 - №03

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universiteti reytinqdə yeddincidir

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universiteti Gəncədə yerləşən ali təhsil müəssisələri arasında birinci yeri tutub.

Azərbaycandan Kənarda Təhsil Almış Mütəxəssislər Təşkilatı tərəfindən ölkəmizin  ali məktəblərinin reytinq cədvəli hazırlanıb.

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universiteti Gəncə şəhərində yerləşən ali təhsil müəssisələri sırasında birinci,  respublika üzrə isə   yeddinci yeri tutub.

Universitetdən bildirilib ki,  bununla əlaqədar "Azərbaycan Respublikasının ali məktəblərinin reytinqi - 2014" kitabı çap olunacaq.

Cədvəl Təhsil Nazirliyinin "İctimai təşəbbüslərin dəstəklənməsi" layihəsi çərçivəsində hazırlanıb.

700 BAL TOPLAYANLAR