14 Fevral 2015 - №06

Təhsil Problemləri İnstitutunda müəllimlərə sertifikatlar verilib

Təhsil Problemləri İnstitutunda bir ay davam edən "Elektron məktəb üçün elektron müəllim" kursunu müvəffəqiyyətlə bitirmiş müəllimlərə sertifikatların təqdim olunması mərasimi  keçirilib.

Qeyd edək ki, "Azərbaycan Respublikasında təhsilin inkişafı üzrə Dövlət Strategiyası"nın müvafiq maddəsinin (yeni kurikulumlara və informasiya-kommunikasiya texnologiyaları əsaslı təlim metodologiyalarına uyğun metodiki vəsaitlərin, didaktik materialların və təlim vasitələrinin hazırlanmasını stimullaşdıran yeni mexanizmlərin yaradılması; distant  təhsil və s.) məzmunu əsas götürülərək Təhsil Problemləri İnstitutunda uyğun kurslara start verilib. Azərbaycanın bütün bölgələrində təhsil sahəsində çalışanların əhatə olunmasını nəzərdə tutan bu kurslarda iştirakçıların sayı  getdikcə artmaqdadır.

Mərasimdə kursa qatılan müdavimlərdən Bakı şəhəri Zərifə Əliyeva adına liseyin fiziki tərbiyə müəllimi Hüseyn Hüseynov, Samux rayonu Nizami Gəncəvi adına tam orta məktəbin ibtidai sinif müəllimi Zöhrə Verdiyeva bir ay ərzində kurs zamanı əldə etdikləri biliklərə dair nümunəvi dərsin təqdimatını ediblər.

İlin ilk kursuna Bakı şəhəri ilə yanaşı, Samux, Göyçay, İsmayıllı, Şamaxı, Şəmkir, Zaqatala, Lənkəran, Sabirabad rayonlarından gəlmiş 40-a yaxın təhsil işçisi də qatılıb.

TPİ-nin Beynəlxalq əməkdaşlıq və informasiya şöbəsi

700 BAL TOPLAYANLAR