28 Fevral 2015 - №08

ADMİU-da tələbələrlə görüş keçirilib

Fevralın 23-də Azərbaycan Respublikasının  Prezidenti yanında Dövlət Qulluğu Məsələləri üzrə Komissiyanın İnsan resurslarının idarə edilməsi və dövlət qulluğuna kadrların seçilməsi şöbəsinin müdiri Afaq Hüseyn və həmin şöbənin aparıcı məsləhətçisi Kamil Baxşəliyev Azərbaycan Dövlət Mədəniyyət  və İncəsənət Universitetində olub, bu il məzun olacaq bakalavrlarla görüşüblər.

Görüşün keçirilməsində məqsəd builki məzunları dövlər qulluğuna qəbul qaydaları ilə tanış etmək olub. A.Hüseyn "Azərbaycan gəncliyi 2011-2015-ci illərdə" Dövlət Proqramında ,  "Açıq Hökumətin təşviqinə dair 2012-2015-ci illər üçün Milli Fəaliyyət Planı"nda  icrası komissiyaya həvalə olunmuş  tədbirlərin həyata keçirilməsi, komissiyanın məqsəd və funksiyaları, fəaliyyəti və qarşısında duran vəzifələr, dövlət qulluğuna qəbulla bağlı tətbiq olunan yeniliklər barədə məlumat verib. Görüşdə  tələbələr dövlət qulluğuna qəbulun şərtləri, vəzifə seçimi zamanı diqqət yetirməli məqamlar, ixtisas tələbi, sənədlərin hansı formada təqdim edilməsi barədə ətraflı məlumat alıblar.

Sonda tələbələrə bukletlər təqdim edilib və onları maraqlandıran suallar cavablandırılıb.

700 BAL TOPLAYANLAR