23 May 2015 - №18

Rusiya və Azərbaycanın məktəb direktorlarının regional seminarı

Bakıda YUNESKO-nun Assosiativ Məktəblər şəbəkəsinə üzv olan Azərbaycan və Rusiya məktəb direktorlarının "Sivilizasiyaların dialoqu və mədəniyyətlərarası əməkdaşlıq" mövzusunda regional seminarı keçirilib.

İkigünlük seminarın işində YUNESKO üzrə Azərbaycan Respublikasının Milli Komissiyasının nümayəndəsi Dmitri Panin, həmçinin Təhsil Nazirliyinin, Bakı Şəhəri üzrə Təhsil İdarəsinin nümayəndələri, rusiyalı mütəxəssislər, Bakı və Sumqayıtdakı 11 assosiativ məktəbin nümayəndəsi, Bakı Pedaqoji Kadrların İxtisasartırma və Yenidənhazırlanma İnstitutunun əməkdaşları iştirak ediblər.

Tədbirdə yerli və əcnəbi mütəxəssislərin çıxışları dinlənilib, təqdimatlar ətrafında müzakirələr aparılıb, birgə layihələrin həyata keçirilməsi yolları təklif edilib.

Moskva nümayəndə heyətinin rəhbəri Yuri Qoryaçev Moskva Açıq Təhsil İnstitutunun YUNESKO kafedrasının Bakı Slavyan Universiteti ilə əməkdaşlıq perspektivləri barədə danışıb. Məruzə və çıxışlarda mədəniyyətlərarası dialoq və əməkdaşlığın inkişafı problemləri müzakirə olunub.

700 BAL TOPLAYANLAR