30 May 2015 - №19

"Ailə, uşaq, məktəb və valideyn əlaqələrinin möhkəmləndirilməsində  ictimaiyyətin rolu" mövzusunda konfrans keçirilib

Bakıdakı Elşən Məhərrəmov adına  137 nömrəli tam orta məktəbdə "Ailə, uşaq, məktəb və valideyn əlaqələrinin möhkəmləndirilməsində ictimaiyyətin rolu"  mövzusunda konfrans keçirilib.

Konfransı giriş sözü ilə açan məktəbin direktoru Mətanət Abdullayeva  tədbirin əhəmiyyətindən söz açıb.

Sonra Təhsil Problemləri İnstitutunun  Təhsilin idarə olunması və  iqtisadiyyatı şöbəsinin müdiri, pedaqoji elmlər doktoru, professor, əməkdar müəllim Piralı Əliyev, məktəbin tərbiyə işləri üzrə direktor müavini Azadə  Əliyeva, I-IV sinif rəhbərlərinin metodbirləşməsinin sədri Sənubər Musayeva, məktəb  valideyn komitəsinin sədri, sosioloq Samir Ağaməmmədov mövzu ətrafında məruzə ediblər.

Konfrans bir də onunla əlamətdar olub ki, 46 il pedaqoli  fəaliyyəti olan  məktəbin ibtidai sinif müəllimi  Mələk Əhmədova  xoş arzularla təqaüdə yola salınıb və  məktəb rəhbərliyi  tərəfindən fəxri  fərmanla təltif  edilib.

Sonra  beynəlxalq və respublika  səviyyəli  idman yarışlarında  qələbə qazanan  şagirdlər - Səbinə Qədirova,  Müsəllim  Novruzov,  Ramin Məmmədzadə, Əli Qasımov, Fuad Allahverdiyev və başqaları fəxri fərman və diplomla mükafatlandırılıblar.

Konfrans  Bülbül adına Orta İxtisas Musiqi Məktəbinin muğam müsabiqəsi  qaliblərinin  və məktəbin özfəaliyyət ansamblının maraqlı konsert proqramı  ilə başa çatıb.

Sifai SƏFƏROVA,
"Azərbaycan müəllimi"