17 İyul 2015 - №26

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetində görüş

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetində çalışan gənc müəllimlərlə görüş keçirilib. Universitetdən  məlumat verilib ki, təhsil ocağında çalışan 40 yaşadək müəllimlərin elmi-pedaqoji fəaliyyətlərinin stimullaşdırılması, onların sosial problemlərinin həlli, elm və tədrisdə yeni metodların tətbiqi yollarının müzakirə edilməsi məqsədilə keçirilən görüşdə universitetin rektoru, AMEA-nın müxbir üzvü İbrahim Cəfərov çıxış edərək ölkəmizdə həyata keçirilən gənclər siyasətindən, xüsusilə elmlə məşğul olan gənclərə göstərilən dövlət qayğısından və bu sahədə qazanılan uğurlardan danışıb.

İşgüzar və maraqlı fikir mübadiləsi şəraitində keçən görüşdə mövcud problemlərdən, onların həlli yollarından da geniş söz açılıb.

Şakir CƏFƏROV,
"Azərbaycan müəllimi"